Alle ruimte voor mijn ambities
Home > Over ons

Over ons

Backerstaete Executive Search is een professioneel executive search bureau dat zich richt op senior management en specialistische functies in (met name) de financiële en zakelijke dienstverlening in binnen- en buitenland.

Wij werken voor banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, pensioenfondsen, private equity investors, accountantskantoren, advocatenkantoren alsmede (inter)nationale bedrijven en instellingen. Ik nodig u van harte uit voor een nadere kennismaking met ons en onze werkwijze.

 

 

Partners in business

Wij werken uitsluitend in opdracht van zakelijke partijen. Niettemin worden zowel de belangen van onze opdrachtgever als de belangen van de kandidaat door ons maximaal gewaarborgd. Alleen dan is er sprake van een win-win situatie en kunnen wij de toegevoegde waarde leveren die van ons verwacht mag worden. Het is onze specialiteit om de juiste match tot stand te brengen.

Backerstaete beschikt over branchekennis, inlevingsvermogen, mensenkennis en combineert dat met snelheid en kwaliteit. Onze mensen hebben passie voor het vak en zijn er trots op om bij Backerstaete Executive Search te werken.

 

 

Raad van advies

Onze Raad van Advies wordt aangevoerd door:

 

Mevrouw mr. M.L. (Marjolijn) Smeets-Roos uit Wassenaar


Mevrouw Smeets was in 1985 oprichter van Smeets & Partners, graduate search en nadien ook van Smeets & Lunau, young executive search. In 1997 werden beide bedrijven onderdeel van de Human Capital Group van Deloitte & Touche. Bestuurlijke ervaring heeft zij opgedaan binnen de kankerbestrijding. Thans is zij lid van de Raad van Toezicht van het NKI/Anthonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis.